Sportmassage Smedts

Sportmassage

Sporters
Sportmassage biedt u als sporter een uitstekende ondersteuning voor een goede conditie en het soepel houden van het lichaam. De massage geeft een goede doorbloeding van de spieren, voorkomt en vermindert spierpijn. Daarnaast voert het sneller afvalstoffen af en heft het blokkades op, waardoor het herstelproces van de spieren wordt gestimuleerd. Ook heeft de massage een preventieve werking en gaat het ontstaan van nieuwe blessures tegen. Bent u na een blessure weer aan het sporten, dan geeft het steun bij de opbouw van een training.

Niet-sporters
Heeft u werk- of stress gerelateerde klachten, zoals pijn in uw schouders, nek of rug? Voelt u zich futloos? Dan kunt u bij mij ook terecht voor een sportmassage. Deze bestrijdt (spier)vermoeidheid, spanningen, spierpijn, spierverhardingen en kramp. Daarnaast zorgt de massage voor ontspanning en bevordering van de bloedcirculatie.
Sportmassage kan een aanvulling zijn op een behandeling van de fysiotherapeut. Bent u uitbehandeld, dan kunt u bij mij zelfstandig het behandeltraject voortzetten om herhaling van blessures of klachten te voorkomen.

Logo

NGS

Privacy Policy

© www.sportmassagesmedts.nl (Danny Joosten Design)