Sportmassage Smedts

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een massage van het bindweefsel, de laag tussen de huid en de spieren. Deze massage gaat ervan uit dat bepaalde zones van het lichaam in verbinding staan met bepaalde organen, spieren en gewrichten.

De massage
Uit een inspectie van de rug komt naar voren waar zich verklevingen bevinden. Uit deze verklevingen kan ik opmaken waar mogelijk probleemzones zitten. Vervolgens maak ik de verklevingen door middel van speciale technieken los. Hierdoor wordt invloed uitgeoefend op alle inwendige organen, spieren, zenuwen en bloedvaten die met de probleemzone in verbinding staan. De massage prikkelt bepaalde zenuwvezels waardoor de blokkades zowel lokaal als in zijn geheel kunnen worden opgeheven en de klachten verminderen. Meerdere behandelingen zijn nodig om klachten te laten afnemen.

Bij welke klachten?
Bindweefselmassage helpt o.a. bij de volgende klachten:
Hoofdpijn, migraine, slaapproblemen, maag- en darmklachten, chronische verkoudheid, gewrichtsklachten, menstruatieproblemen, spit en doorbloedingsproblemen.
Daarnaast heeft de massage een goed resultaat bij littekens, striae en cellulitis.
Mensen met fybromyalgie, reuma, branderige pijnen en allerlei klachten van het bewegingsapparaat kunnen ook baat hebben bij bindweefselmassage.
Dat geldt tevens voor fanatieke sporters die veel van hun lichaam eisen.

Logo

NGS

Privacy Policy

© www.sportmassagesmedts.nl (Danny Joosten Design)